Piirkond: Itaalia, Toskaana
Viinamari: peamiselt Sangiovese, väike osa Ciliegiolot ja Cabernet Sauvignoni
Värvus: hele rubiinpunane
Aroom: küpsed punased marjad lilleliste nootidega
Maitse: kuiv, pehme ja siidine, punased marjad, sametised tanniinid
Toit: pasta, liharoad
Mastrojanni ajalugu ulatub aastasse 1975, mil advokaat Gabriele Mastrojanni ostis San Pio ja Loreto mõisad ning otustas rajada esimesed viinamarjaistandused.Tänu selle piirkonna erakordsele pinnasele ja inimestele, kes Mastrojannis töötavad, on veinimajast tänaseks saanud veiniekspertide seas üks hinnatumaid Montalcino tootjaid.
Tootest: Vein on laagerdunud 12kuud osaliselt suurtes tammevaatides, osaliselt betoonmahutites.
Serveerimine: temperatuuril 18-20C
Toote andmed: 75cl, 6tk kastis
TÄHELEPANU! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
- Päritolumaa
- Itaalia
- Maitse
- Kuiv
- Värv
- Punane