Tenuta San Leonardo on üks auhinnatumaid ja kuulsamaid veinimaju Itaalias, tegemist on perekonna ettevõttega, kes on veine valmistanud juba 300 aastat.
Carmenere viinamarjad pärinevad veinimaja vanimatest viinapuuaedadest. Viinamarjad korjatakse käsitsi septembri lõpus oktoobri alguses, seejärel pressimine ning 15-18 päevane fermentatsioon.
Seejärel arendatakse veini 24 kuud Prantsuse tammevaatides.
Veini arengupotensiaal on kolmkümmend aastat ja rohkem.
Vein on võtinud hulgaliselt auhindu ja saanud veinikriitikutelt tugevaid punkte. 2016. aastakäik on erakordne (2017. ja 2018. aastakäiku ei tule enne 2022. aastat), pudelite arv on limiteeritud ning Itaaliast eksporti antakse vaid 2800 pudelit.
- %