Pratello veinimõisa pärliks on Nero per Sempre, milles kastutatavad viinamarjad kasvavad 180 meetri kõrgusel merepinnast ning mille tootmiseks kuivatatakse viinamarju 45-55 päeva, millele järgneb veini matseratsioon 30 päeva, mis annab veinile selle magususe ja siidsuse.
Vein laagerdub puitvaatides 10-12 kuud. Peale pudeldamist lastakse veinil veel puhata 12 kuud. Vein on valmistatud Metodo Pratello põhimõtetel, tänu millele on vein orgaaniline ja Vegan friendly, samuti on veinis kasutatud sulfiteid minimaalsel kogusel. Saagikus on 60hl/ha, sulfiteid kokku 80mg/l.
Kaitstud päritolu nimetusega vein
Päritolu: Itaalia, Lombardia
Tootja: Azienda Pratello
Viinamarjad: 100% Rebo, käsikorje
Värv: Tume rubiinpunane, lillakate varjunditega
Aroom: Veini aroom on väga kompleksne. Esmalt on tunda, küpsete puuviljade, muskaatpähkli ja hiina juure aroomi, seejärel viinamarju, murakat ja ploomimoosi ning viimasena kirssi, šokolaadi ja rabarberit, kerged puidu aroomid.
Maitse: Nero per Sempre ümaras maitses on viinamarju, kirsse, musta- ning punast sõstart. Maasikamaitseline lõpp annab veinile sametisuse ja pehmuse.
Soovitus: Proovige salaamiga, ulukilihaga, küpsetatud või praetud punase lihaga, kuskussiga ning lambakootidega. Sobib ideaalselt ka õhtusöögijärgseks nautimiseks.
Serveerimine: Temperatuuril 17-18C
Kirjeldus
Toote spetsiifika
- Hoiatus
- TÄHELEPANU! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!
- Alkoholi sisaldus
- 14% vol
- Maht
- 75 CL
- Kogus kastis
- 6
- Tooteliik
- GT vein