
Käsikorje ajal, mil viinamarjad on juba üleküpsenud, veini arendatakse amforas, pikk matseratsioon kestadega, ilma temperatuuri kontrollita. Vein on filtreerimata ja seda on arendatud minimaalselt 6 kuud pudelis.
Piirkond: Itaalia, Friuli-Venezia Giulia
Viinamari: 100% Ribolla Gialla
Värvus: merevaigu kollane
Aroom: heledad küpsed luuviljalised nagu aprikoos, vanilje.
Maitse: hea struktuuriga ja maitserikkas, elegantne ning rafineeritud, mineraalsed noodid ja pikk järelmaitse
Toit: aperatiiv, kala, mereannid
Serveerimine: Temperatuuril 12-15C
Käsikorje ajal, mil viinamarjad on juba üleküpsenud, veini arendatakse amforas, pikk matseratsioon kestadega, ilma temperatuuri kontrollita. Vein on filtreerimata ja seda on arendatud minimaalselt 6 kuud pudelis.