Mastroberardino on Itaalia perekond, kes on üks juhtivaid pereettevõtteid Itaalia veinitootmises, eriti olulised on nad oma maakonna Campania veinitootmises.
Käsikorje, veini arendatakse pudelis 3-4 kuud, arengupotensiaal 20 aastat.
Piirkond: Itaalia, Campania
Viinamari: Fiano di Avellino
Värvus: õlgkollane
Aroom: rikkalik, värsked puuviljad, mandel, valged lilled
Maitse: mitmekülgne ja täidlane
Toit: mereannid, värsked juustud, valge liha, lõhe ja tuunikala
Serveerimine: temperatuuril 9-10C
Mastroberardino on Itaalia perekond, kes on üks juhtivaid pereettevõtteid Itaalia veinitootmises, eriti olulised on nad oma maakonna Campania veinitootmises.
Käsikorje, veini arendatakse pudelis 3-4 kuud, arengupotensiaal 20 aastat.