„Olmera“ tähendab kohalikus dialektis jalakapuud, varasemalt kasvasid tänaste viinapuuaedade asemel samal maatükil jalakad. Viinapuuaiad asuvad Fossalto di Piave piirkonnas, kus on savine pinnas ning head kasvutingimused, viinapuuaiad asuvad 10km kaugusel
Aadria merest ning 50km kaugusel Dolomiitidest. Viinamarjad korjatakse septembri algul-keskel, mil marjad on saavutanud oma küpsuse tipptaseme. Peale viinamarjade korjamist viinamarjad õrnalt pressitakse, Tocai viinamarjad kuivatatakse üks kuu areneva väärishallitusega ning seejärel areneb vein pärmisettel tammevaadis.
Sauvignon viinamarja ei kuivatata, see pannakse arenema pärmisettel betoonvaati.
De Stefani Olmera on veinimaja kõige väärikam valge vein, samuti on tegu veiniga, mis on võitnud mitmeid auhindu ja saanud veinikriitikutelt kõrgeid punkte (James Suckling 94 punkti, Veronelli 93 punkti, Luca Maroni 93 punkti, Robert Parker 91 punkti).