Quiot perekond valmistab Rhone´i orus veini juba 1748. aastast.
Tootest: Vein on laagerdunud settel 4 kuud, Roussane viinamari küpsenud enne lõplikku segamist tammes.
Serveerimine: Temperatuuril 10-12C
Toote andmed: 75cl, 6tk kastis
Piirkond: Rhone´i org, Prantsusmaa
Viinamari: Grenache Blanc, Bourboulenc, Clairette, Roussane
Värvus: kahvatukollane, selge, särav
Aroom: valged lilled, virsik ja tsitrused
Maitse: erakordselt pikk, täidlane ja lopsakas
Toit: valge liha, kitsejuust, kala ja mereannid
Quiot perekond valmistab Rhone´i orus veini juba 1748. aastast.
Tootest: Vein on laagerdunud settel 4 kuud, Roussane viinamari küpsenud enne lõplikku segamist tammes.
Serveerimine: Temperatuuril 10-12C
Toote andmed: 75cl, 6tk kastis