Tippveinis Sanct Valentin väljandab veinimeister Hans Terzer kõiki oma oskusi ja kogemusi. Kasutab ainult veinitehase territooriumilt pärit parimad viinamarju, mis on käsitsi korjatud. Vein küpseb keskmiselt 12 kuud tammevaadis pärmisettel.
- Otsas
Piirkond: Itaalia, Alto Adige
Viinamari: Chardonnay
Värv: kirgas õlgkollane
Aroom: tunda küpset õuna ja röstsaia
Maitse: võimas, mineraalne ja puuviljane samaaegselt, unustamatu vein
Toit: puraviku ravioolid, röstitud kana, Viini šnitsel, praetud mereannid (fritto misto)
Serveerimine: 10-12C
Tippveinis Sanct Valentin väljandab veinimeister Hans Terzer kõiki oma oskusi ja kogemusi. Kasutab ainult veinitehase territooriumilt pärit parimad viinamarju, mis on käsitsi korjatud. Vein küpseb keskmiselt 12 kuud tammevaadis pärmisettel.