Mastrojanni ajalugu ulatub aastasse 1975, mil advokaat Gabriele Mastrojanni ostis San Pio ja Loreto mõisad ning otustas rajada esimesed viinamarjaistandused.
Tänu selle piirkonna erakordsele pinnasele ja inimestele, kes Mastrojannis töötavad, on veinimajast tänaseks saanud veiniekspertide seas üks hinnatumaid Montalcino tootjaid.
Piirkond: Itaalia, Toskaana
Viinamari: 100% Sangiovese (Brunello)
Tootest: vein on laagerdunud 36 kuud Allier tammest valmistatud 16/25/33hl tammevaatides
Värvus: särav ja sügav rubiinpunane
Aroom: küpsed punased marjad, idamaised vürtsid, värske tubakaleht, suitsusus
Maitse: täidlased ja küpsed tanniinid, hea tasakaal marjasuse ja happesuse vahel, järelmaitses siidine ja elegantne
Toit: grillitud ja röstitud liha, loomaliha hautised
Serveerimine: Temperatuuril 18-20C
Toote andmed: 75cl, 6tk kastis
TÄHELEPANU! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
- Päritolumaa
- Itaalia
- Maitse
- Kuiv
- Viinamarjasort
- Sangiovese
- Värv
- Punane