Viinamarjad pärinevad viinamarjaistandustest, mille vanus on 25-30 aastat. Käsikorje, teine fermentatsioon toimub pudelis 12-20 kuud.
- %
Piirkond: Hispaania, Penedes
Viinamarjad: 85% Trepat, 15% Pinot Noir
Värv: särav kirsiroosa, väike ja püsiv mull
Aroom: marjane, tunda värskeid punaseid marju, maasikat
Maitse: mahlane, mõnusa happega, punased marjad, rikkalik, elav ning heas tasakaalus, püsiv järelmaitse
Toit: pasta ja riisiroad koos mereandidega, linnuliha ning magustoidud, milles kasutatakse punaseid marju
Serveerimine: temperatuuril 5-7C
Viinamarjad pärinevad viinamarjaistandustest, mille vanus on 25-30 aastat. Käsikorje, teine fermentatsioon toimub pudelis 12-20 kuud.