Tootest: viinapuuaiad paiknevad Premier Cru aladel Montagne de Reims`is, kus on kriitjas ja savine pinnas. Viinapuuaedade vanused jäävad 20-80 aasta vahele ning paiknevad kesknõlval lõuna-idasuunal.
Viinapuuaiad on ökosertifikaadiga, alates 1997. aastast ei kasutata Arlaux pestitsiite ega insektitsiite. Viinamarjad korjatakse käsitsi väikesteste kastidesse, millele järgneb karm kvaliteedikontroll.
Arlaux kasutab oma champagne`de valmistamisel vaid esimesest pressist saadud mahla. Pressimisele järgneb veini arendamine terasvaatides kontrollitud temperatuuril. Seejärel arendatakse veini vähemalt 36 kuud settel.
Arlaux kasutab enne edasimüümist hilist ümberkorkimist. Brut Grande Cuvee jääksuhkur on 6-8g.
- %