Garland on Simonsigi veinimaja tähtsaim ja väärikaim vein, mida valmistatakse väga limiteeritud koguses.
Veini on arendatud 24 kuud uutes Prantsuse tammevaatides, säilitamis potensiaal on 15 kuni 20 aastat.
- %
Piirkond: Stellenbosch, Lõuna-Aafrika Vabariik
Viinamari: Cabernet Sauvignon
Värvus: sügav rubiinpunane
Aroom: intensiivsed tumedad marjad, vürtsid, suurepärane kompleksus
Maitse: kuiv marjane ja rikkalik vein, mis on väga elegantne ja kompleksne. Tanniinid on pehmed ja ümarad
Toit: Vahemere köök, röstitud liha
Serveerimine: Temperatuuril 16-18C
Garland on Simonsigi veinimaja tähtsaim ja väärikaim vein, mida valmistatakse väga limiteeritud koguses.
Veini on arendatud 24 kuud uutes Prantsuse tammevaatides, säilitamis potensiaal on 15 kuni 20 aastat.