Viinapuuaiad asuvad mäejalami kõrgemas osas, samas piirkonnas, kus kasvavad ka Prado Enea viinamarjad, kuid Cava viinapuuaiad on mäekülje põhjapoolsemal jalamil, kus temperatuur suvel ei kerki liiga kuumaks.
Viinamarjad korjatakse septembri kolmandal nädalal väikestesse kastidesse, et vältida marjade kahjustumist, seejärel valitakse veini valmistamiseks välja parimad ja kvaliteetsemad marjad.
Esimene fermentatsioon tehakse suurtes 1000L tammevaatides, kus vein on kuni aprillikuuni. Teine fermentatsioon toimub pudelis, kus veini arendatakse 20-22 kuud.
Conde de Haro Cava`t võib tarbida kohe, kuid vahuveinil on ka suurepärane arengupotensiaal.
Piirkond: Hispaania, Rioja Alta
Viinamarjad: Viura, Chardonnay
Värv: särav kollane roheka varjundiga
Aroom: leivane ja meeldivalt röstine, lillelised aroomid, millele lisanduvad vahuveini arengust mesisus, vanill ja liköörsus
Maitse: mesine, kuid tänu meeldivale happesusele värske. Kombinatsioon puuviljasusest, happesusest ja pärmisettel arenemisest annab vahuveinile täidlase ja rikkaliku maitse
Toit: aperitiiv, kalaroad, austrid
Serveerimine: temperatuuril 7-8c
Kirjeldus
Toote spetsiifika
- Viinamarjasort
- Chardonnay
Viura - Alkoholi sisaldus
- 12% vol
- Maht
- 75 CL
- Kogus kastis
- 6
- Tooteliik
- Vahuvein
- Tähelepanu!
- Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!
8414542060019