
Toodetakse väikeses koguses, orgaaniline veiniviljelus, käsikorje, kääritamine metsiku pärmiga, laagerdumine 8 aastat suurtes ja väikestes tammevaatides.
Piirkond: Toscana, Itaalia
Viinamari: Trebbiano, Malvasia
Värvus: kuldne merevaigukollane, särav
Aroom: mesi, röstitud mandlid ja vanill
Maitse: magus ja rikkalik, mida tasakaalustab särtsakas happesus, domineerivad suhkrustatud puuviljad, tsitrused, kuivatatud viigimarjad, pikk ja püsiv järelmaitse
Toit: tüüpilised Toskaana desserdid, suurepärane sinihallitusjuustuga ja maksapateega
Serveerimine: 12-16c
Toodetakse väikeses koguses, orgaaniline veiniviljelus, käsikorje, kääritamine metsiku pärmiga, laagerdumine 8 aastat suurtes ja väikestes tammevaatides.