Mastrojanni ajalugu ulatub aastasse 1975, mil advokaat Gabriele Mastrojanni ostis San Pio ja Loreto mõisad ning otustas rajada esimesed viinamarjaistandused.
Tänu selle piirkonna erakordsele pinnasele ja inimestele, kes Mastrojannis töötavad, on veinimajast tänaseks saanud veiniekspertide seas üks hinnatumaid Montalcino tootjaid.
Piirkond: Itaalia, Toskaana
Viinamari: 100% Sangiovese (Brunello)
Tootest: vein on laagerdunud 42 kuud Allier tammest valmistatud 16hl tammevaatides
Värvus: selge sügavpunane
Aroom: küpsed punased marjad, kirsid, ploomid, magusad vürtsid, kohvi, balsamico noodid
Maitse: jõuline, sügav ja täidlane, pikk ning siidine järelmaitse
Toit: iseseisvalt nautimiseks, röstitud ja grillitud liha, küpsed juustud
Serveerimine: Temperatuuril 18-20C
Toote andmed: 75cl, 6tk kastis
TÄHELEPANU! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
- Päritolumaa
- Itaalia
- Maitse
- Kuiv
- Viinamarjasort
- Sangiovese
- Värv
- Punane