Kirjuta meile
Chin Chin- Star Wine tunnustus ja parim joogikaart

Chin Chin veinibaar sai parima veinibaari/vinoteegi joogikaardi tunnustuse ja kuulub nüüd Star Wine Listi. Star Wine List on suurepäraste veinibaaride ja veinirestoranide teejuht üle maailma, kuhu pääsevad parimatest parimad, Eestis kuulub sinna vaid 11 söögi- ja veinikohta. Mis tagas Chin Chinile listi pääsemise, saate lugeda siit.

Kuid see pole veel kõik.

Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni (ESA) eestvedamisel valiti välja toitlustuskohad ja veinibaarid, mille joogikaardid väärivad tunnustust ning Chin Chin sai pärjatud ka pronksmärgisega vinoteek/veinipood/veinibaar kategoorias.

Eesti parimad joogikaardid 2023 konkursil hinnati joogikaarti kui tervikut. Tähtis oli, et lisaks veinile oleksid esindatud ka teiste jookide kategooriad ning jookide valik oleks sobivuses koha olemuse ja menüüga. Konkursi tingimuste ja teiste võitjatega saate tutvuda siin.

Antud tunnustused on suur au ning tänu selle eest võlgneme kindlasti meie sommeljee Karl-Märten Käesele, kes sellise suurepärase joogivaliku kokku pani ning ka meie kliente meelsasti oma lemmikute leidmisel abistab. Teiste seas leiab Chin Chin veinibaarist suurepärase valiku šampanjasid suurtelt nimedelt, nagu näiteks Bollinger ja Billecart-Salmon aga ka väiksematelt tootjatelt nagu Pierre Paillard, Ulysse Collin.

Veinisõbra sortimendis aga soovitame pilgu heita tippveinimajade punaveinidele, mis asuvad meie väärtveinikambris. Seal on spetsiaalne temperatuur ning õhuniiskustase, et säilitada ja arendada veine veelgi paremaks. Ega siis ilma asjata ei öelda, et mida vanem vein, seda parem. Kindlasti tasub ära proovida või enda kollektsiooni lisada mõni punane vein Bodegas Muga`lt, San Leonardo`lt või Vietti veinimajast.

Oma silm on kuningas, seega ootame kõiki külla Chin Chin veinibaari, kus mõnusa merebriisi taustal saame õdusaid suveõhtuid nautida. Lisaks korraldame ka veinikoolitusi ning eraüritusi. Kohtumiseni Kalarannas!

Toode on soovinimekirja lisatud