Mastrojanni ajalugu ulatub aastasse 1975, mil advokaat Gabriele Mastrojanni ostis San Pio ja Loreto mõisad ning otustas rajada esimesed viinamarjaistandused.
Tänu selle piirkonna erakordsele pinnasele ja inimestele, kes Mastrojannis töötavad, on veinimajast tänaseks saanud veiniekspertide seas üks hinnatumaid Montalcino tootjaid.
Piirkond: Itaalia, Toskaana
Viinamari: 100% Sangiovese (Brunello)
Tootest: vein on laagerdunud 6-7 kuud 54hl vaatides, mis on valmistatud Allier tammest
Värvus: särav rubiinpunane, intensiivne ja särtsakas
Aroom: rikkalik, küpsed marjad, hapukirss, tunda vürtsikaid ja balsamico noote
Maitse: küpsed mahlased marjad, hea hape, täidlased ja ümarad tanniinid, mineraalne ja pikk järelmaitse
Toit: grillitud punane liha
Mastrojanni ajalugu ulatub aastasse 1975, mil advokaat Gabriele Mastrojanni ostis San Pio ja Loreto mõisad ning otustas rajada esimesed viinamarjaistandused.
Tänu selle piirkonna erakordsele pinnasele ja inimestele, kes Mastrojannis töötavad, on veinimajast tänaseks saanud veiniekspertide seas üks hinnatumaid Montalcino tootjaid.
Tootest: vein on laagerdunud 6-7 kuud 54hl vaatides, mis on valmistatud Allier tammest
- Päritolumaa
- Itaalia
- Hoiatus
- TÄHELEPANU! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!
- Maitse
- Kuiv
- Viinamarjasort
- Sangiovese
- Värv
- Punane